Удосконалення асортиментної політики підприємства харчової промисловості

Вантажиться...
Ескіз

Дата захисту

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Заклад вищої освіти

Національний технічний університет "Харківський політехнічній інститут"

Освітньо-кваліфікаційний рівень

бакалавр

Напрям підготовки бакалаврів

6.030507 маркетинг

Шифр і назва спеціальності

Освітня програма

Назва спеціалізації

Форма навчання

денна

Випускаюча кафедра

Анотація

Опис

Ключові слова

Бібліографічний опис

Зима В. О. Удосконалення асортиментної політики підприємства харчової промисловості [Електронний ресурс] : кваліфікаційна робота освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр / Віталій Олександрович Зима ; наук. керівник Райко Д. В. Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут». — БЕМ- (94.6). — Харків, 2018. — 64 с. : Презентація.

Шифр роботи

БЕМ- (94.6)

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в