Автоматизований метод інтегральної оцінки антиоксидантної активності харчових продуктів та лікарських речовин

Вантажиться...
Ескіз

Дата захисту

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Заклад вищої освіти

Національний технічний університет "Харківський політехнічній інститут"

Освітньо-кваліфікаційний рівень

магістр

Напрям підготовки бакалаврів

Шифр і назва спеціальності

153 Мікро- та наносистемна техніка

Освітня програма

Назва спеціалізації

Фізична та біомедична електроніка

Форма навчання

денна

Випускаюча кафедра

Анотація

Опис

Ключові слова

Бібліографічний опис

Батаченко С. М. Автоматизований метод інтегральної оцінки антиоксидантної активності харчових продуктів та лікарських речовин [Електронний ресурс] : кваліфікаційна робота освітньо-кваліфікаційного рівня магістр / Сергій Миколайович Батаченко ; наук. керівник Томашевський Р. С. ; Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут». — ЕМБ-42В.02_. — Харків, 2018. — 89 с.: Ілюстративні матеріали (12 с.)

Шифр роботи

ЕМБ-42В.02

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в