Дослідження впливу термообробки на якість вина

Вантажиться...
Ескіз

Дата захисту

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Заклад вищої освіти

Національний технічний університет "Харківський політехнічній інститут"

Освітньо-кваліфікаційний рівень

бакалавр

Напрям підготовки бакалаврів

Шифр і назва спеціальності

181 Харчові технології

Освітня програма

Технології жирів, продуктів бродіння і виноробства

Назва спеціалізації

Технології жирів, жирозамінників і ефірних масел

Форма навчання

денна

Випускаюча кафедра

Анотація

Опис

Ключові слова

Бібліографічний опис

Сабецька А. О. Дослідження впливу термообробки на якість вина [Електронний ресурс] : кваліфікаційна робота освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр / Аліна Олександрівна Сабецька ; наук. керівник Чумак О. П. ; Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут». ̶ ХТ-М517б. – Харків, 2021. ̶ 83 с. : іл. + Презентація.

Шифр роботи

ХТ-517б

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в