Обгрунтування використання біологічно активних харчових добавок у виробництві кондитерських борошняних виробів

Вантажиться...
Ескіз

Дата захисту

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Заклад вищої освіти

Національний технічний університет "Харківський політехнічній інститут"

Освітньо-кваліфікаційний рівень

магістр

Напрям підготовки бакалаврів

Шифр і назва спеціальності

161 Хімічні технології та інженерія

Освітня програма

Технології органічних речовин, харчових добавок та косметичних засобів

Назва спеціалізації

Хімічні технології харчових добавок і косметичних засобів

Форма навчання

денна

Випускаюча кафедра

Анотація

Опис

Ключові слова

Бібліографічний опис

Котенко М. П. Обгрунтування використання біологічно активних і харчових добавок у виробництві кондитерських борошняних виробів [Електронний ресурс] : кваліфікаційна робота освітньо-кваліфікаційного рівня магістр / Михайло Петрович Котенко ; наук. керівник Овсяннікова Т. О. ; Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут». — ХТ-Н220б.2. — Харків, 2022. — 95 с. :5 іл.+ Презентація.

Шифр роботи

ХТ-Н220б.2

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в