Технологія виготовлення вина типу «Портвейну» білого
Вантажиться...
Дата захисту
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Заклад вищої освіти
Національний технічний університет "Харківський політехнічній інститут"
Освітньо-кваліфікаційний рівень
магістр
Напрям підготовки бакалаврів
Шифр і назва спеціальності
181 Харчові технології
Освітня програма
Технології жирів, продуктів бродіння і виноробства
Назва спеціалізації
Форма навчання
денна
Випускаюча кафедра
Анотація
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Винокурова А.П. Технологія виготовлення вина типу «Портвейну» білого [Електронний ресурс] : кваліфікаційна робота освітньо-кваліфікаційного рівня магістр / Винокурова Анна Павлівна; наук. керівник Чумак О. П. ; Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут». ̶ ХТ-М522б Харків, 2023. ̶ 103 с. : іл. + Конструкторські документи (5 с.) + Презентація
Шифр роботи
ХТ-М522 б
