Технологія безалкогольного напою
Вантажиться...
Дата захисту
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Заклад вищої освіти
Національний технічний університет "Харківський політехнічній інститут"
Освітньо-кваліфікаційний рівень
бакалавр
Напрям підготовки бакалаврів
Шифр і назва спеціальності
181 Харчові технології
Освітня програма
Технології жирів, продуктів бродіння і виноробства
Назва спеціалізації
Технології продуктів бродіння і виноробства
Форма навчання
заочна
Випускаюча кафедра
Анотація
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Височин Ю. В. Технологія безалкогольного напою [Електронний ресурс] : кваліфікаційна робота освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр / Юлія Вікторівна Височин ; наук. керівник Мольченко С. М. ; Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут». — ХТ-521зб.5.2. — Харків, 2025. — 95 с. : Технологічні документи (4 с.) + Презентація.
Шифр роботи
ХТ-521зб.5.2
