Використання ферментів для дезодорації рослинних олій

Вантажиться...
Ескіз

Дата захисту

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Заклад вищої освіти

Національний технічний університет "Харківський політехнічній інститут"

Освітньо-кваліфікаційний рівень

магістр

Напрям підготовки бакалаврів

Шифр і назва спеціальності

161 Хімічні технології та інженерія

Освітня програма

Назва спеціалізації

Хімічні технології органічних речовин

Форма навчання

заочна

Випускаюча кафедра

Анотація

Опис

Ключові слова

Бібліографічний опис

Двоскіна К. Є. Використання ферментів для дезодорації рослинних олій [Електронний ресурс] : кваліфікаційна робота освітньо-кваліфікаційного рівня магістр / Каріна Євгенівна Двоскіна ; наук. керівник Рошаль О. Д. ; Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут». — ОЗ-13ам.2. — Харків, 2018. — 135 с. : іл. + Презентація (12 с.)

Шифр роботи

ОЗ-13ам2

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в