Використання ферментів для дезодорації рослинних олій
Вантажиться...
Дата захисту
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Заклад вищої освіти
Національний технічний університет "Харківський політехнічній інститут"
Освітньо-кваліфікаційний рівень
магістр
Напрям підготовки бакалаврів
Шифр і назва спеціальності
161 Хімічні технології та інженерія
Освітня програма
Назва спеціалізації
Хімічні технології органічних речовин
Форма навчання
заочна
Випускаюча кафедра
Анотація
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Двоскіна К. Є. Використання ферментів для дезодорації рослинних олій [Електронний ресурс] : кваліфікаційна робота освітньо-кваліфікаційного рівня магістр / Каріна Євгенівна Двоскіна ; наук. керівник Рошаль О. Д. ; Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут». — ОЗ-13ам.2. — Харків, 2018. — 135 с. : іл. + Презентація (12 с.)
Шифр роботи
ОЗ-13ам2
