Дослідження можливості використання похідних амінокислот щодо захисту харчових продуктів від псування

Вантажиться...
Ескіз

Дата захисту

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Заклад вищої освіти

Національний технічний університет "Харківський політехнічній інститут"

Освітньо-кваліфікаційний рівень

магістр

Напрям підготовки бакалаврів

Шифр і назва спеціальності

181 Харчові технології

Освітня програма

Технології жирів, продуктів бродіння і виноробства

Назва спеціалізації

Технології жирів, жирозамінників і ефірних масел

Форма навчання

денна

Випускаюча кафедра

Анотація

Опис

Ключові слова

Бібліографічний опис

Любченко Н. М. Дослідження можливості використання похідних амінокислот щодо захисту харчових продуктів від псування [Електронний ресурс] : кваліфікаційна робота освітньо-кваліфікаційного рівня магістр / Надія Михайлівна Любченко; наук. керівник Гладкий Ф. Ф. ; Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут». ̶ 2.ХТ301п.8 ̶ Харків, 2019. ̶ 88 с. : іл. + Презентація.

Шифр роботи

2.ХТ301п.8

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в