Сучасні кулінарні тренди та перспективи їх використання у закладах ресторанного господарства

Вантажиться...
Ескіз

Дата захисту

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Заклад вищої освіти

Національний технічний університет "Харківський політехнічній інститут"

Освітньо-кваліфікаційний рівень

бакалавр

Напрям підготовки бакалаврів

Шифр і назва спеціальності

241 Готельно-ресторанна справа

Освітня програма

Готельно-ресторанна справа

Назва спеціалізації

Форма навчання

заочна

Випускаюча кафедра

Анотація

Опис

Ключові слова

Бібліографічний опис

Будилко В.В. Сучасні кулінарні тренди та перспективи їх використання у закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс] : кваліфікаційна робота освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр / Валерія Вадимівна Будилко ; наук. керівник Чайка Т.Ю. ; Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут». – БЕМ-1321за 2.2 – Харків, 2025. – 54 с.

Шифр роботи

БЕМ-1321за 2.2

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в