Сучасні гастрономічні тренди та їх вплив на розвиток ресторанної індустрії

Вантажиться...
Ескіз

Дата захисту

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Заклад вищої освіти

Національний технічний університет "Харківський політехнічній інститут"

Освітньо-кваліфікаційний рівень

бакалавр

Напрям підготовки бакалаврів

Шифр і назва спеціальності

241 Готельно-ресторанна справа

Освітня програма

Готельно-ресторанна справа

Назва спеціалізації

Форма навчання

заочна

Випускаюча кафедра

Анотація

Опис

Ключові слова

Бібліографічний опис

Кручок О.С. Сучасні гастрономічні тренди та їх вплив на розвиток ресторанної індустрії [Електронний ресурс] : кваліфікаційна робота освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр / Олена Станіславівна Кручок ; наук. керівник Стригуль Л.С. ; Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут». – БЕМ-1321за 2.4 – Харків, 2025. – 55 с.

Шифр роботи

БЕМ-1321за 2.4

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в