Сучасні гастрономічні тренди та їх вплив на розвиток ресторанної індустрії
Вантажиться...
Дата захисту
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Заклад вищої освіти
Національний технічний університет "Харківський політехнічній інститут"
Освітньо-кваліфікаційний рівень
бакалавр
Напрям підготовки бакалаврів
Шифр і назва спеціальності
241 Готельно-ресторанна справа
Освітня програма
Готельно-ресторанна справа
Назва спеціалізації
Форма навчання
заочна
Випускаюча кафедра
Анотація
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Кручок О.С. Сучасні гастрономічні тренди та їх вплив на розвиток ресторанної індустрії [Електронний ресурс] : кваліфікаційна робота освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр / Олена Станіславівна Кручок ; наук. керівник Стригуль Л.С. ; Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут». – БЕМ-1321за 2.4 – Харків, 2025. – 55 с.
Шифр роботи
БЕМ-1321за 2.4
