Виробництво рослинного протеїну з олійножирової сировини
Вантажиться...
Дата захисту
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Заклад вищої освіти
Національний технічний університет "Харківський політехнічній інститут"
Освітньо-кваліфікаційний рівень
магістр
Напрям підготовки бакалаврів
Шифр і назва спеціальності
181 Харчові технології
Освітня програма
Технології жирів, продуктів бродіння і виноробства
Назва спеціалізації
Технології жирів, жирозамінників і ефірних масел
Форма навчання
денна
Випускаюча кафедра
Анотація
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Кононенко А. О. Виробництво рослинного протеїну з олійножирової сировини [Електронний ресурс] : кваліфікаційна робота освітньо-кваліфікаційного рівня магістр / Антон Олександрович Кононенко ; наук. керівник Тимченко В. К. ; Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут». — ХТ-М524а.5.2. — Харків, 2025. — 94 с. : Технологічні документи (3 с.) + Презентація.
Шифр роботи
ХТ-М 524а.5.2
